Thursday, September 11, 2008

Royal Wedding Cakes



sesi cuci mata.....

sape nak sponsor my wed cake cam ni???hik hik hik

yang hijau ni dah ikut tema me dah..ahakssssss...









actuallynyer..alhamdulillah..me dah ader sponsor untuk my wed cake..
million thanx to my lovely cousin...sis maya ;-)


3 comments:

jajaclimber said...

bestnyer tgk kek time bulan pose ni ek..jgn x tau kek tinggi melangit tu level bwh je yg leh makan.level atas tu tu sume dummy wat dr foam...ekekekek...

deck said...

kalau dapat kek cam ni... emmm... jawabnyer memang tengok jek la sebab sayang giler nak makan... tak sampai hati...huhuhu

RiaNa said...

itu la pasal..
ader gak org yang obsess nak wat kek kawen cam ni kan..huhuhu