Wednesday, October 15, 2008

Las Vegas - Fridge Magnet

salam...

me ader la kenal sorang member ni..
dia jual fridge magnet Las Vegas..
ader tak yang berminat??
yang berminat gtau me tau..as soon as possible ;-)

ni me bg as reference..

FM 01


FM 02


FM 03


FM 04


FM 05


FM 06

lupa plak gtau rega..yang FM 01-05 tu RM25..pastu yang sexy-FM 06 tu RM 20..
mahal kan??tapi me tak kisah...sukeeeeeeeeee...hehehe...

yg interested..gtau me yer...sebab me tak sabo nak order utk me ni..hehehe..

salam....

3 comments:

naima_imma said...

ishh.. memang mahal lar kak...
slalunyer orang beli menda2 camni sebab dia baru lik dari tempat tuh...
ni mesti kak kokok planning nak honeymoon kat sane kan..kekekek

riana said...

wahhhh..syoknyer kalu dapat pi sana kan??huhu
mmg mahal..tapi akak tak kisah..sebab cun woo magnet tu...nak harap pegi ke sana...mmg tadek arr..hehehe

Nana said...

salam...

ada lagi tak fm las vegas ni?