Thursday, October 30, 2008

Bilik vs Hantaran



sakan me update blog ari ni...kui kui kui..
maklumlah..hubby tadek...dia lik kg wat preparation untuk majlis bertandang plak hujung minggu ni..huhu....windu plak kat dia...hehehe.....
ni me nak share plak bilik pengantin n hantaran me untuk pihak lelaki...
bilik pengantin n hantaran seme tu satu pakej yang me amik ngan mak andam.....
sorry kalu pics tak memuaskan..huhu........

ni bilik pengantin me.....bilik pengantin me ni tecit jek...so nak capture gambo tu susah sket..huhu


ni plak bilik pengantin ngan hantarans





ok...ni plak close-up untuk hantaran

ni cincin me bg hubby..kalu pasan..cincin punya deco lain dari hantaran yang lain..sebab yang ni me sewa jek..hehe...sewa RM5 hengget jek set ni....dah jimat dari wat...kui kui kui

perfume

sirih junjung

kek

kemeja n sluar..tapi suar tak nampakla pulok....huhu

buah-buahan

bunga rampai

wallet & belt

buku agama - Dato' Dr Haron Din

kasut

hantaran ni seme under pakej mak andam..maksudnyer dia la yang watkan..kecuali untuk cincin n sirih junjung... dun ask me the total cost for all the decos...me tak tau..sebab me bayo sekaligus ngan pakej andaman...semua dah kira sekali...me tak tanya pun payment punya details..nanti dia kata me tak cayer kat dia plak...lagipun best buddy mak me....percaya jek la...huhuhu

last but not least....ni plak kek2 hantaran n kek untuk acara potong kek....tempah kat hotel grand millenium..tempat my cousin keje...yang besar tu dia sponsor la..thanx kak maya ;-)


;-)

2 comments:

dafodil said...

tahniah yan & najib.. semoga kekal ke akhir hayat.... wah ko punya bilik mmg tip top... cantik... simple n nice.. hehehe.. leh buat rujukan ni... hehehe

mayling said...

Tahniah...selamat pengantin baru.Cantiknyer bilik tidur..sweet jer putih..hantaran pun cantik..