Friday, January 8, 2010

babywearing Yusuf Aqil

Align Centerbabywearing?apa tu?
ni me nak share some of my pics babywearing my dear son..huhu..
actuallynyer babywearing ni dah lama dilakukan sejak dulu..cuma skunk dimodenkan dengan macam2 material n jenis..huhu...

yang me guna skunk jenis pouch...disebabkan stroller tak beli2 lagi..so me just babywearing my dear son jek kalu g mall or even wat keje kat umah kalu dia meragam..huhu..n of course...me notice..org asyik dok pandang me je..hehehe..









most of the time my dear son tido jek dalam tu..kalu sedar pun mata dia melilau jek tgk sekeliling...tapi problemnyer..my dear son hanya rela babywearing dalam ekon jek or tempat yg tak panas..kalu tak dia ngamuk...setakat g mall n pasar raya..ok la babywearing ni...maybe me kena cari other method of babywearing ni utk sesuai ngan seme tmpt..huhu...takpun..go for stroller laaaaaa..huhu

1 comment:

Bonda Danish said...

tp tak seme bb mau dok lama dlm stroller..tgok Danish ngamuk2..rela lagi didukung dlm bb carrier..sudahnya stroller dah bertukar jadi "Troli"...aduyaiiiii..so cute yusuf dlm beg "kanggaroo" tu..comel sgt..