Wednesday, December 10, 2008

sayonara UTP..sayonara Perak.....

salam guys...

skunk dah bermula la hidup baru me as h/wife..klako plak..hehe...
ramai gak tak percaya me quit job n jadi h/wife....yer la kan..me ni bukan ader ciri isteri mithali pun...hehehe....

ekcelinyer..me sedih gak nak tinggalkan kawan2 me kat UTP tu...mana taknyer..7 tahun gak me stay kat sana...lama giler....cian kat housemate me,mek zimah tu...sian dia ditinggalkan serentak oleh h/mate2 dia..tapi apa leh buatkan...masing2 nak bawak haluan masing2kan....
ni me nak share pic me bersama h/mates masa wedding me....sib baik ader amik pic masa kawen ari tu...aderla kenangan..huhuhu...

comel2 tak h/mate ku??huhu
dari kiri...ujie...nini n zimah

ujie pun ikut jejak me..leaving UTP....dia dapat better job offer dekat ngan family...kenapa dia tolak plak kan...better salary..dekat ngan family...kalu aku pun confirm grab the chance...

nini plak...dia dah gedik..nak kawen cepat..kui kui kui kui kui....hubby dia one of UTP staf..so dia still kat sana la...cuma pindah umah jek

last but not least...mek mah(zimah)......dia la yang kena tinggal ni..sian dia..huhuhu...jangan mare ek zimah...huhuhu

ni plak pic me n ex-member opis..huhuhu


tadek lam pic..en isnani,en rosli n kak zira....

ni plak masa farewell party me...macam2 tempat dah plan nak wat farewell party me ni..last2 wat kat lam UTP gak..makan KFC...KFC takleh nak reserved seat..so tapau jek KFC.. buat jek la kat opis..ok gak...dalam ekon gak..huhuhu



ni plak cup cakes yang syawal buatkan..sedap betul..berebut org nak amik yang ader cream+oreo..yummy......


nampak besh kan???mmg besh pun........

dan yang ni plak..hadiah perpisahan untuk me..sukeee sangat.....hubby me pun suka...
korang pun mesti suke kan???huhuhu

cun kan??kredit to kak hajjar yang belikan ni.... ;-)


hmmm..cam nak makan biskut oreo la plak..baru semalam li...huhuhu...ok la..jumpe lagi next post...daaaaaaaaaaaaaa



9 comments:

Anonymous said...

Salam Yanti,

Betul ke dah jd h/wife ni?or sementara jer...pas ni duk mana plak?

Dilla

RiaNa said...

betulla....huhu
tak tau lagi...
kalu keje pun...keje sendiri kot..huhu
tgk la macam mana....
skunk dok kuantan..ikut hubby ;-)

naima_imma said...

huhuhu...
sayonara... sedihnyer... nape kawan2 rapat dah benti UTP ni???
wat kak kokok n hubby, semoga berbahagia and semoga kak yanti jadi housewife yang baguih... jangan jadi cam 'Despreate H/wife' lak... kekekke... (^_^)v peaceeee!!!!!

Anonymous said...

uit...
tul ke ko berenti?
syg nye...
cam xcaye je...
ke ko dpt offer tinggi kat kuantan?
hehehe...
nway.., semoga menjd h/wife yg sempurna sebaiknye...
daa...

Dulcinea said...

jam tu cantek... li kat ner tu ?? tny2 sket.. nak beli satu letak kat rumah.. hohoho

Dulcinea said...

nak resipi kek oreo tu, mcm ngncam.. owh tidak.. kek itu ke arah kegemukan!!!

RiaNa said...

dulcinea...
jam tu org tu li kat ipoh..nak cr kat ipoh kew???

kek oreo tu...mmg besh..huhuhu...

Dulcinea said...

bila nak post rumah baru ???

Dulcinea said...

correction : bila nak post gambar rumah baru ??? Hohoho